www.BFLassociates.com


 
 

Hva kan BFL gjøre for deg?


Vi kontakter de du bør møte. Våre medarbeidere etablerer og opprettholder varige forbindelser med personer i selskaper over hele verden. Vi bygger proprietære databaser som følger utviklingen av dynamiske personer og firmaer.

Rett informasjon og kunnskap er svært viktig. BFL har forståelse for menneskers individuelle motivering og forstår at behov kan variere p?forskjellige stadier i en persons karriere. Enten det er sjansen til ?fremheve et spesielt talent eller lede et team av fagfolk, rett belønning og annerkjennelse kan gjøre stor forskjell. Vi har lykkes godt p?dette området og det overrasker oss ikke at klientene våre holder p?oss p?grunn av vår kompetanse, bevissthet og tilgjengelighet

Vi oppdager ofte nye, positive forretningsmuligheter for kundene våre mens vi arbeider med rekruttering og ansettelser. Et eksempel er en langvarig kunde som opprinnelig leide BFL for rekruttering av en visepresident i markedsføring. Dette oppdraget endte til slutt med verdsetting og salg av en US$ 25 millioner leasing portefølje..
 
 


Page 03

© 2009-2016 BFL Associates, Ltd.
12 Greenway Plaza, Suite 1100
Houston, Texas USA 77046
Tel:  (713) 965-2112
 
   
Kunnskap er Makt
Hvem er BFL Associates?
Hva kan BFL gjøre for deg?
Hva skiller BFL fra andre?
Hva har våre kunder behov for?
Søker du BFL?
Aktuelle Muligheter