www.BFLassociates.com


 
 

Hva skiller BFL fra andre?


Verdi. Når du leier BFL vier vi oss fullstending til deg og dine interesser og leter ustoppelig etter de beste vinnersjansene for deg og ditt firma. BFL finner og avleverer verdifull informasjon, uansett om det gjelder talentfulle kandidater eller lovende forretningsmuligheter.

Våre vidspredte internasjonale nettverk gir oss særegne muligheter til ?finne informasjon som omfatter mer enn kun lederrekruttering. BFL bruker grundig overvåkning av arbeids- og bedriftsledelsemiljøet og kan dermed hjelpe kunder med ?finne nye muligheter, ikke bare for rekruttering av talent, men ogs?til forhandling av ny forretningsvirksomhet. Vår informasjonsinnhentning er ofte startsskuddet for kunder som søker kandidater til virksomhetsoppkjøp. BFLs tradisjonelle forretningsutvikling hjelper kunder med identifisering av nye markeder eller bruksområder for produkter og tjenester.


Selv om rekruttering er vår primær virksomhet, s?har mange av våre medarbeidere sterk bakgrunn i forretningslivet i tillegg til spesialkunnskaper innen finansiell engineering. Dette er fint tilpasset våre rekrutteringsaktiviteter og medvirker til at vi kan tilby konsulenttjenester til finansielle transaksjoner som kapitalutvikling, verdivurderinger, fusjoner og oppkjøp, og strategisk omorganisering.

Verdi. Forskjellen er BFL.
 
 


Page 04

© 2009-2016 BFL Associates, Ltd.
12 Greenway Plaza, Suite 1100
Houston, Texas USA 77046
Tel:  (713) 965-2112
 
   
Kunnskap er Makt
Hvem er BFL Associates?
Hva kan BFL gjøre for deg?
Hva skiller BFL fra andre?
Hva har våre kunder behov for?
Søker du BFL?
Aktuelle Muligheter